Pakej Percutian Muslim Ke Eastern & Central Europe 2019

central europe
Bandar Chesky Krumlov

Sedang mencari pakej percutian ke Eropah?

Disini saya ingin kongsikan satu pakej percutian muslim ke Eastern & Central Europe 2019 yang terbaik di Malaysia.

Pakej ini dibawakan oleh Kembara Sufi Travel & Tours SDN BHD

Apa yang terbaik mengenai pakej ini?

  • Pakej percutian ini menawarkan harga paling jimat dengan servis yang terjamin (boleh baca testimoni peserta terdahulu di facebook)
  • Syarikat ini memang sudah terkenal dengan kesungguhan menjaga kebajikan ahli rombongannya dalam segi kemudahan IBADAH dan makanan yang HALAL.

Secara ringkas: jika anda benar-benar mahukan pakej percutian ke Eropah yang berbaloi, anda akan menyukai ini.

Mari saya terangkan apa yang kami tawarkan.

Baca Sepenuhnya..Pakej Percutian Muslim Ke Eastern & Central Europe 2019

Peluang Untuk Bercuti & Bermalam Di Hotel Di Penang

Hotel PenangHari ni aku nak cerita pasal salah satu negeri kat Malaysia ni yang korang kena ambik tahu. Hehe.

Negeri tu ialah Pulau Pinang atau senangnya panggil Penang ni located kat utara pantai barat semenanjung, ada pulau dengan seberang perai.

Ibu negeri dia pulak George Town, Penang ni pula bersempadan dengan Kedah dan Perak.

So, memang sinonim dengan loghat utara, minum ayaq bagai

— Tu je la yang aku tau. Hehe.

Baca Sepenuhnya..Peluang Untuk Bercuti & Bermalam Di Hotel Di Penang

Rehatkan Minda Dengan Percutian Mikro

percutian mikro ke kundasang
Pemandangan Gunung Kinabalu dari Pekan Kundasang, Sabah
Idea “bercuti” sering membuatkan kita terfikir tentang perjalanan ke tempat yang jauh.

Walaupun memang benar bahawa trip ke tempat jauh adalah lebih menyeronokkan dan menyegarkan, tetapi ia juga memerlukan banyak masa, tenaga, dan wang.

Ini membuatkan banyak orang berasa letih hanya dengan berfikir tentang merancangnya sahaja.

Baca Sepenuhnya..Rehatkan Minda Dengan Percutian Mikro